02_2020_LP-slider_1920x600

Raamdecoratie speciaal voor jou!

Licht in huis; het kan je interieur maken of breken. Gefilterd licht zorgt namelijk voor een betoverende sfeer. Maar niet elke woning heeft direct de ideale eigenschappen voor een optimale lichttoevoer. Dat vraagt om een oplossing op maat! Zodat je uiteindelijk het binnenkomende licht eenvoudig zelf kunt filteren en bijsturen. Oftewel maatwerkproducten die gemaakt zijn voor jouw woonsituatie. En zo’n persoonlijke aanpak hoeft niet per se duur te zijn, zoals je ziet. Maar wacht niet te lang, want de 20% korting op raamdecoratie is nog geldig t/m 8 februari 2020. Graag tot ziens!
Niet alleen een lust voor het oog deze raamdecoratie. Ook heel geschikt om te gebruiken voor de badkamer. Deze stoere raamdecoratie is namelijk gemaakt van speciaal schimmelwerend materiaal. Een fantastische nieuwe look voor jouw badkamer waar je blijvend van kunt genieten! Elke keer wanneer je een rustgevend warm bad neemt zul je genieten van jouw gecreëerde oase van rust.

Colors@Home Walgaard heet je welkom!

Twijfel je nog een beetje wat ons assortiment voor jouw interieur kan betekenen? Kom gewoon eens vrijblijvend langs in onze winkel in Poortugaal om het te bespreken. We kijken graag samen met je naar een oplossing op maat. Het verplicht je tot niets. Het allerbelangrijkste is dat we samen het product vinden die het beste past bij jouw specifieke woonsituatie. Uiteraard komen we jouw nieuwe raamdecoratie bij je thuis monteren. Misschien kunnen we je nog met onze andere producten van dienst zijn? Bij Colors@Home Walgaard vind je hoe dan ook een ruim woonassortiment boordevol inspiratie. Een directe vraag? Het is ook mogelijk om met behulp van het onderstaande formulier je vraag te stellen. Je hoort dan snel van ons.
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenDorpsstraat 4-6|3171 EG Poortugaal
Telefoon 010-5017227|E-mail walgaard@colorsathome.nl
Openingstijden

Maandag09.00 - 17.30
Dinsdag09.00 - 17.30
Woensdag09.00 - 17.30
Donderdag09.00 - 17.30
Vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving
naar onze winkel