08_2019_LP-slider-akzo-20_1920x600

Het is tijd om je woning te schilderen...

… maar dan moet het wel een beetje betaalbaar blijven? Dat snappen we heel goed! Daarom profiteer je van een aantrekkelijke korting op onze geselecteerde buitenlakken. Kwalitatieve buitenlakken die jouw woning voor de aankomende jaren een goede bescherming bieden tegen verschillende weersinvloeden. Want een goede voorbereiding is het halve werk. Naast verf van een uitzonderlijke kwaliteit, voorzien we je bij ons in de winkel ook graag van tips voor de juiste gereedschappen en hulpmiddelen voor het schilderen. Ben je op zoek naar een speciale kleur verf? We mengen we deze graag voor je. We komen graag geheel vrijblijvend met je in gesprek. Maar let wel op: deze korting op geselecteerde buitenlakken is nog geldig t/m 13 juli 2019. Dus zien we je snel? 
Met Alabastine houtreparatie repareer je beschadigd hout simpel en snel. Scheuren, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren of
meubels herstel je op een sterke en duurzame manier.  Een veelzijdig en ijzersterk hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de houten onderdelen er weer jaren tegen kunnen! Ook de andere producten van Alabastine, zoals de SchilderSchoon verfreiniger en SuperAfbijt, zorgen ervoor dat je een geweldig eindresultaat behaalt.

Colors@Home Walgaard dé verfspecialist!

Ben je er nog niet helemaal uit welke buitenlak jouw woning het beste zou kunnen gebruiken? Kom naar onze winkel in Poortugaal om het te bespreken. We helpen je graag met het vinden van de beste oplossing voor jouw verfklus. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Maar naast een ruim assortiment verf, vind je nog veel meer interieurproducten bij ons in de winkel. Ontdek welke mogelijkheden jouw woning te bieden heeft. Je zult versteld staan van het uiteindelijke eindresultaat. Wanneer we bij je thuis komen, kunnen we nog beter een interieuradvies op maat verzorgen. Behoefte om aan direct contact? Gebruik dan onderstaand formulier en je hoort snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenDorpsstraat 4-6|3171 EG Poortugaal
Telefoon 010-5017227|E-mail walgaard@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag 09.00 - 17.30  
Dinsdag 09.00 - 17.30  
Woensdag 09.00 - 17.30  
Donderdag 09.00 - 17.30  
Vrijdag 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 17.00  
Routebeschrijving
naar onze winkel
 • Raamdecoratie In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
 • Vloeren Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij in .
 • Verf Voor verf ben je bij aan het juiste adres.
 • Behang Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Gelukkig kennen wij onze collecties en kunnen wij perfect adv..
 • Gordijnen Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij vind je het gordijn dat ..
 • Horren Wil je in de zomer insecten buiten houden, dan is een hor onmisbaar.
 • Ook voor glas aan het juiste adres!Ook voor glas bent u bij Walgaard Schilders en Colors@Home Walgaard aan het juiste adres.
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
 • Meetservice van Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs ..
 • De service van ! Service staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Walgaard Schilders; kwaliteit en eerlijk adviesU zoekt een schilder, behanger of stoffeerder? Ons schildersbedrijf regelt dat, plus een grote selectie aan an..
 • Colors@Home Walgaard is CBW-erkendWij zijn een CBW-erkende winkel waardoor je bij ons zekerheid hebt bij het doen van een aankoop.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home en is CBW-erkend.